Behandelingen

GELAATSVERZORGING VOOR MANNEN

ELEGANCE by PIERRE CARDIN is het resultaat van een gezamenlijk project van de Vennootschap MIRRA en Pierre Cardin voor mannen. Mannenhuid is dikker dan bij de vrouwen, vaker blootgesteld aan traumatische invloeden en moet vooral voorzichtig verzorgt . Belangrijke ingredi├źnten van deze lijn - speciaal bewerkte kaviaar van zalm en steur. Dankzij de zorgvuldige selectie van Elegance van Pierre Cardin wordt de huid uitstekend verzorgt, versterkt immuunsysteem van de huid , gestimuleerd verjonging , de huid wordt glad en soepel.

Gelaatsverzorging BASIS (40 min)
45 euro

Reinigen met schuim, correctie wenkbrauwen, scrubpeeling, verwijderen van mee-eters, gerstekorrel, massage , hydraterende masker , dag verzorging met De actieve anti-aging balsem en OOG Contour Balsem.

Gelaatsverzorging KAVIAAR anti age 60 min
65 euro

Reinigen met schuim, correctie wenkbrauwen, diepe reiniging met scrub en Vapozone, verwijderen van mee-eters, gerstekorrel, massage met kaviaar serum kaviaar anti age masker ,dag verzorging met De actieve anti-aging balsem en OOG Contour Balsem van MIRRA en Pierre Cardin