Webshop

ELEGANCE by PIERRE CARDIN

ELEGANCE by PIERRE CARDIN is het resultaat van een gezamenlijk project van de Vennootschap MIRRA en Pierre Cardin voor mannen. Mannenhuid is dikker dan bij de vrouwen, vaker blootgesteld aan traumatische invloeden en moet vooral voorzichtig verzorgt . Belangrijke ingrediënten van deze lijn - speciaal bewerkte kaviaar van zalm en steur. Dankzij de zorgvuldige selectie van Elegance van Pierre Cardin wordt de huid uitstekend verzorgt, versterkt immuunsysteem van de huid , gestimuleerd verjonging , de huid wordt glad en soepel.

OOG Contour Balsem 35 ml

Omschrijving:
Het complex extracten van geneeskrachtige kruiden en gehomogeniseerd kaviaar van zalm en steur vernieuwt van de oogleden , verzacht rimpels. Vanwege het hoge gehalte aan vitaminen en mineralen, wordt bloedstroom en lymfestroom herstelt , vermindert donkere kringen, verbetert de kleur van de huid rondom de ogen.

Actie:

Toneseert , hydrateert en voedt de huid
Reguleert de microcirculatie en zuurstofmetabolisme
Herstelt de elasticiteit
Elimineert donkere kringen

Ingrediënten:
Water, castorolie, druivenpitolie, sojaolie, zoete klaver extract, Echinacea extract, glycerine, lecithine, shikonin, vitamine E, vitamine A, Caviar, Zwart Kaviaar, essentiële olie van mirre, etherische olie van rozemarijn, pepermunt olie, afkooksel van de zaden vlas Sharomiks, geneutraliseerd Carbomer, Epofen, Parfum

Toepassing:
Voorzichtig toepassing van de crème op het bovenste ooglid en onder de wenkbrauw naar beneden - de contour van het oog. Niet van toepassing op de mobiele ooglid en het gebied rond de wimpers! Om de beste resultaten te bereiken, toe te passen in combinatie met actieve anti-aging balsem.

Houdbaarheid: 1,5 jaar

Prijs : € 46.00

Bestel nu

De actieve anti-aging balsem 50ml

Omschrijving:
Balsem brengt de vermoeide huid naar het leven - makt ze stralend, soepel, verhoogt elasticiteit, verzacht na het scheren, rimpels glad te strijken, beschermt tegen schadelijke effecten. Het wordt direct geabsorbeerd zonder vettige blink . De dunne, scherpe geur van mirre, zal koriander en dragon crème een ontspannende werking op de huid hebben, ontwaken creativiteit, zorgt voor een comfortabel gevoel voor 24 uur ... en voor een leven!

Actie:
Verbetert de elasticiteit van de huid
Hydrateert en voorkomt rimpels
Herstelt en beschermt tegen de schadelijke effecten
Verbetert de zuurstof uitwisseling
Verhoogt de interne energievoorziening van de huidcellen

Ingrediënten:
Water, castorolie, druivenpitolie, sojaolie, zoete klaver extract, echinacea, Vorobeynika Extract, glycerine, lecithine, vitamine E, vitamine A, Zwart kaviaar, essentiële olie van mirre , etherische olie van rozemarijn, pepermunt olie, polyethylsiloxanes , Epofen, Sharomiks, geneutraliseerd Carbomer, Parfum

Toepassing:
Zachte massage crème verspreid over het gezicht, met inbegrip van het voorhoofd, neus, nek, niet van toepassing op het gebied rond de ogen. Gebruik 20-30 minuten voordat u naar buiten gaat.

Houdbaarheid: 1,5 jaar

Prijs : € 36.00

Bestel nu

After Shave Gel 50 ml

Omschrijving:
Direct kalmeert, verlicht irritatie en snel herstelt de natuurlijke beschermende barrière van de huid .Zorgt voor comfort, verzacht en voedt de huid, verbetert de elasticiteit. Een uitgebreide set van vitaminen, aminozuren en Oligopeptiden verbetert tint en energiepotentieel van de huidcellen.

Actie:
Verzacht, hydrateert en verfrist de huid
Voorkomt irritatie, roodheid en schilfering
Bevordert de genezing van de micro-
Herstelt de stevigheid en elasticiteit
Verbetert de microcirculatie en huidskleur

Ingrediënten:
Water, druif, jojoba-olie, olijfolie, glycerine, Echinacea extract, geneutraliseerd Carbomer, Black Caviar, lecithine, polyethylsiloxanes, vitamine E, Epofen, mirre essentiële olie, pepermuntolie, Sharomiks, Parfum

Prijs : € 34.00

Bestel nu

Heren Douchegel 200 ml

Omschrijving:
Waterbehandeling met de gel zal het lichaam vullen met energie, verwijdert de stress van de werkdag, verbetert sensualiteit.Gel reinigt en verzacht het lichaam gedurende lange tijd geeft een gevoel van frisheid en koelte, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Actie:
Reinigt en verfrist de huid
Activeert de metabolische processen
Normaliseert het zuur-base evenwicht
vermindert vermoeidheid
Permanent behoudt een gevoel van energie, vitaliteit en comfort

Ingrediënten:
Water, Texaponextract, Dehiton, zeezout, kamille-extract, weegbree, Glycerine, Ureum, castor olie, lecithine, vitamine E, Caviar, Black Caviar, mirre essentiële olie, etherische olie van rozemarijn etherische olie, etherische olie van salie, Acid zuivel, Euperlan, Emulgin, Sharomiks, Parfum

Prijs : € 24.00

Bestel nu