Webshop

MIRRA DAILY TONESEREN

De huid vormt een natuurlijke beschermende barrière voor het lichaam. Ongunstige omstandigheden, slechte voeding en stress hebben een negatieve invloed op het lichaam en vooral op de huid . Daarom is het belangrijk een dagelijkse uitgebreide verzorging van de huid te doen: Reinigen, toniseren , hydrateren en voeden .

Tonic Lotion voor de vettige huid 125 ml

Omschrijving:
De rijke complex van vitamines en organische zuren, bioactieve stoffen van ginseng - gingozidy – verbetert cellulaire ademhaling en stofwisseling, versterkt van de wanden van de bloedvaten. De normalisatie van de zuurbalans van de huid verbetert de barrièrefunctie en weerstand van de huid. Lotion perfect tonezeert en geeft een vers gevoel.

Actie:
Actief tonezeert de huid
Versterkt de processen van celvernieuwing
Verhoogt turgor, ontvet en hydrateert de huid

Ingrediënten:
Water, glycerine, Ginseng extract, glucose, ureum, natuurlijke oceaan zout, Citroenzuur, Barnsteenzuur, Wijnsteenzuur, glutaminezuur, melkzuur, vitamine A, vitamine C, vitamine PP, parfum, Natriumbenzoaat

Prijs : € 19.00

Bestel nu

Tonic Lotion voor de normale huid 125 ml

Omschrijving:
Ideaal voor de verzorging van de normale huid. Natuurlijk complex van fruitzuren, tannines van groene thee, bioflavonoïden nam hibiscus stimuleert de metabolische processen van de epidermis. Bioactieve stoffen van aloë sap en stevia extract intensief voeden huidcellen en voorkomen het verouderingsproces. De complex van de antioxidanten en vitamines beschermt tegen de schadelijke effecten van het milieu hele dag.
Actie:
Perfect toneseert en voedt de huid
Stimuleert de microcirculatie
Beschermt tegen de schadelijke effecten van het milieu

Ingrediënten:
Water, extract van Groene thee , Stevia extract, Hibiscus nam, aloësap, Emulgin, glucose, Glutaminezuur, Barnsteenzuur,Appelzuur, Melkzuur, Askorbilglikozid, vitamine A, vitamine E, RonaCare AP, Polyquaternium 10, natriumbenzoaat, Fragrance samenstelling

Prijs : € 16.00

Bestel nu