Webshop

MIRRA PROFESSIONAL Master

Master Series professionele lijn van cosmetica MIRRA Professional is ontworpen en bedoeld om de individuele programma's te maken en uit te drukken speciale zorg cosmetische producten op basis van kenmerken van elke huid en wensen van de meest veeleisende klant. Transdermale basics serie hypoallergeen gepatenteerd en nu kan onafhankelijk worden gebruikt en zijn uitstekende versterkers toevoegen actieve samenstellingen in de vorm van serums. Unieke ingrediënten - mosselen hydrolysaat, deltostim, tomatol, evenals essentiële oliën van cipressen en Monarda. Master Series - onvervangbaar "palet" voor schoonheidsspecialist, zodat u een hele reeks verschillende cosmetica creëren en gebruik maken van alle op dat de methoden van huidverzorging. MIRRA PROFESSIONAL zorgprogramma's in verschillende staten van de huid.

Micro-emulsie BASIS

Microemulsie natuurlijke plantaardige oliën (druif, soja, kokos) maakt een efficiënte overdracht van de actieve ingrediënten in de diepere lagen van de huid, is goed te combineren met verschillende ingrediënten in de natuur. Herstelt de epidermale barrière, versterkt de antioxidant besherming, hydrateert, verzacht en voedt de huid. Hypoallergeen.

Toepassing: als een onafhankelijke manier van toepassing op de huid ; wordt toegediend in MASTER serum overeenstemming met de regeling basis.

Samenstelling: complexe emulsie, water, vitamine E, natrium ascorbylfosfaat; Epofen, Diquertin, Sharomiks, Cato, Parfum.

Inhoud: 200 ml

liposomale BASIS

Gel verzadigde suspensie van liposomen (microcapsules), zodat efficiënte overdracht van de actieve ingrediënten in de diepere lagen van de huid, combineert goed met een verscheidenheid van ingrediënten in de natuur. Basis herstelt de barrière-eigenschappen van de huid, versterkt de antioxidant verdediging initieert herstelprocessen, hydrateert en voedt de huid. Hypoallergeen.

Toepassing: als een onafhankelijke manier van toepassing op de huid schoon te maken; MASTER serum toegediend in overeenstemming met de regeling basis.

Ingrediënten: water, glycerine, olijfolie, lecithine, vitamine E, Epofen, Vetoron, Diquertin, cyclomethicon, natriumchloride, geneutraliseerd carbomeer, Sharomiks, Cato, Parfum.

Inhoud: 200 ml

SERUM Delta

Actieve samenstelling voor het stimuleren van het herstel op celniveau.

Verbetert de toon, verbetert de textuur en kleur, verjongt de huid, heeft adaptogene en immunomodulerende effecten. Aanbevolen voor atonisch, "moe" en verouderende huid.

Toepassing van 1-3 druppels van 3 ml serum. basics. Als onafhankelijke wijze van toepassing op de huid te reinigen.

Ingrediënten: water, deltostim extract levzei en Rhodiola rosea, glycerol, Aristofleks, Cato Sharomiks, citroenzuur.

Volume: 5 ml

SERUM ZEE

Actieve anti-age samenstelling.


Hydrateert, tonen en levert de huid met sporenelementen en andere voedingsstoffen. Activeert de vorming van collageen en elastine, heeft een krachtige verjongend effect.

Toepassing van 1-3 druppels van 3 ml serum. basics. Als onafhankelijke wijze van toepassing op de huid te reinigen.

Ingrediënten: water, homogenisaat zalmkuiten extract, kelp, mosselen hydrolysaat, glycerine, Aristofleks, Cato Sharomiks, citroenzuur.

Volume: 5 ml

SERUM MONA

Actieve samenstelling voor het normaliseren van huidmicroflora.


Heeft krachtige bactericide, antischimmel en antivirale effecten. Gebruikt voor het voorkomen en een snelle eliminatie van herpes. Biedt tonic en adaptogene effect. Aanbevolen voor de vette huid, acne ingewikkeld.

Toepassing van 1-3 druppels van 3 ml serum voor het substraat. Als onafhankelijke wijze van toepassing op de huid te reinigen.

Ingrediënten: druivenpitolie, jojoba-olie, ricinusolie, essentiële oliën van Monarda, tea tree, marjolein.

Volume: 5 ml

SERUM VITA

Actieve antioxidant

Serum VITA remt vetzuurperoxidatie helpt om beschadigde celmembranen herstellen, vermindert de ontstekingsreactie en verbetert herstelprocessen en vertraagt veroudering.

Toepassing van 1-3 druppels van 3 ml serum voor het substraat. Als onafhankelijke wijze van toepassing op de huid te reinigen.

Ingrediënten: jojobaolie en druiven, tomatol, vitamine E, vitamine F, methylparaben, propylparaben

Volume: 5 ml

SERUM Angio

Samenstelling voor het versterken van de bloedvaten

Synergistisch mengsel van etherische oliën actief vermindert de verschijning van couperose. Vernauwt de bloedvaten en versterkt hun muren, verbetert de microcirculatie, elimineert wallen.

Toepassing van 1-3 druppels van 3 ml serum voor het substraat. Als onafhankelijke wijze van toepassing op de huid te reinigen.

Ingrediënten: druivenpitolie en jojoba, essentiële oliën van cipres, rozemarijn, sandelhout.

Volume: 5 ml