Webshop

MIRRA PROFESSIONAL FRUIT ENZYM PEELING

Enzyme (Lat) Papaïne, afgeleid van een tropische plant Carica papaya. Papaïne katalyseert de hydrolyse van peptide bindingen van het keratine eiwit in corneocyten, dit leidt tot het afpellen van de hoornlaag. Verwijdert beschadigde en dode cellen. Papaïne versnelt celvernieuwing van de epidermis. Het enzym werkt veel zachter dan fruitzuren, maar wordt voor hetzelfde doel gebruikt. Bovendien heeft papaïne invloed op de activiteit van de enzymen van de huid en reguleert een aantal biochemische processen. Al deze mogelijkheden van het enzym maakt dat dit een essentieel onderdeel is van de anti-age behandeling. Papaïne heeft een uitgesproken verhelderende effect op de huid en vermindert pigmentatie van de huid. Enzym peeling wordt goed verdragen, zelfs de gevoelige huid met couperose, (behalve zelfgevoeligheid aan papaine). Geschikt voor veelvuldig gebruik en voor het iedere seizoen . Zoals gebruikt in de samenstelling eno-gel bevat het droog druiven extract, verkregen uit huiden, druivenpitten en richels. Het zijn deze delen van de plant die de maximale hoeveelheid oligomere proanthocyanidinen bevatten - een van de belangrijkste groepen van plantaardige polyfenolen. Naast druifextract eno-gel: samenstelling uit druivenpitolie, extracten en oliën van abrikoos, appel, zwarte bes, groene thee, tomaten, lavendel, evenals allantoïne en panthenol. Deze ingrediënten helpen om de huidbarrière te herstellen. Eno-gel: het is een echt fruit dessert voor de huid! Huidverzorging systeem-Fruit Enzyme is gebaseerd op een grondige studie naar zijn efficiëntie in twee beauty centra. In het Laboratorium Centrum van Centraal Klinisch Ziekenhuis van de Russische Academie van Wetenschappen (RAS CDB) wordt getest op de hydraterende, verhelderende en gladmakende werking van de PEELING op de huid. Groepsgemiddelde analyse toont een stijging aan van de vochtigheid van 53% in de huid, de mate van melanine vermindert met 18%, het reliëf wordt afgevlakt met 18%. Na een volledige behandeling vermindert de diepte van de rimpels van 19,6%, dit heeft een goed smoothing effect op de huid. De behandeling combineert zachte ondergrond peeling effecten van fruitzuren op de huid en enzymen met wederzijdse versterkende effecten. De belangrijkste indicaties voor fruit-enzym peeling: - Preventie van huidveroudering. - Diepe reiniging van de huid. - Regulatie van de talgklieren, elimineren ongewenste glans huid. - Lichter maken van donkere vlekken. - Egaliseren van het oppervlak van de huid, het voorkomen van littekens na acne.

FRUIT ENZYM PEELING

De set bestaat uit drie componenten: enzym peeling, eluens actief en eno-liposomale gel. De belangrijkste werkzame bestanddelen van het systeem zijn proteolytisch enzym papaïne en druif extract met oligomere proanthocyanidinen.

Toepassing: 4 tabletten Enzym pletten in een vijzel. Voeg Eluens actief (1 zakje 6g) toe en roer. Laat het ontstane mengsel 5 minuten rusten. Dit mengsel breng je met een borstel aan op het gezicht. Vermijdt de huid rond de ogen en de lippen. Laat 15 minuten inwerken, dan afspoelen met warm water en een spons. Breng achteraf Eno-liposomale gel (1 zakje, 4 g) en zacht masseren.Naargelang het huidtype kunnen nu verdere behandelingen toegepast worden.
(b.v. anti- age masker, serum)

ingrediënten:
Enzymatische peeling: microkristallijne cellulose, Aristofleks, papaïne, lactose, groene thee-extract, calcium stearaat.

Eluens actief : water, natrium erythorbate, tetranatrium EDTA, Emulgin, Parfum, Cato.

Eno-gel liposomaal: water, groene thee-extracten en druiven olie abrikoos, druif en zwarte bessen zaad, CO ₂-concentraat appel carotenoïden tomaten, lecithine, D-panthenol, allantoïne, shikonin, vitamine E, Epofen, etherische olie van lavendel, carbopol , Cyclopentasiloxane, Sharomiks, natriumhydroxide, Parfum, Cato.

Volume:
enzymatische peeling: 60 tabs.
eluens actief 6 ml.
eno-liposomale gel: 6 ml.