Webshop

MIRRA INTENSIEF

UMA BALSEM met kaviaar 30 ml

Deze balsem bevat een uniek component , homogenaat van kaviaar. Dit zorgt voor een intensief regenererend effect op de huidcellen, het stimuleert de celademhaling, synthese van collageen en elastine. Het voorkomt de verschijning van rimpels en verbetert het microreliëf van de huid. Door de samenstelling van essentiële aminozuren en vetzuren, bijzondere oligopeptides, proteïnen en vitaminen F en E wordt een synergetisch (elkaar versterkend) effect bereiken .

Actie:
Geeft een krachtige impuls aan het anti-aging proces
Stimuleert cel regeneratie
Herstelt de elasticiteit en stevigheid

Ingrediënten:
Emulsie basis, gedemineraliseerd water, kaviaar van steur , vitamine F, Druifolie, Tea tree etherische olie, essentiële olie van lavendel, geranium, vitamine E, Epofen

Toepassing:
Breng 's morgens en' s avonds aan op een gereinigde huid
Houdbaarheid: 1 jaar

Prijs : € 39.00

Bestel nu

Hydraterende Balsem 30 ml

Kelp, spirulina, krabben en mosselen hebben een verbazingwekkend vermogen om in hun cellen polysacchariden en lipiden, mineralen en sporenelementen, aminozuren en antioxidanten te verzamelen. De werkzame stoffen van de schaal-en schelpdieren in combinatie met DNA van zalm hom en plantaardige oliën zorgen voor een intensieve hydratatie en het herstel van beschermende eigenschappen van de huid.

Actie:
Voedt Actief de huid met moleculen van water
Normaliseert vochteigenschappen van de huid
Herstelt de lipide barrière van de epidermis

Ingrediënten:
Emulsie basis, gedemineraliseerd water, Olijfolie Alexandrijnse laurier, vitamine F, Aloë, Mussel extract, zeewier extract, chitosan uit de schelpen van de rode koningskrab, Spirulina, etherische olie van bergamot, cipres essentiële olie, Patchouli etherische olie, zalm milt DNA

Toepassing:
Aanbrengen op de gereinigde huid

Prijs : € 32.00

Bestel nu

Hydraterende balsem met hyaluronzuur 50 ml

Actief puur intensief hydraterende balsem. Biotechnologische hyaluronzuur, die een hygroscopische film creëert op het huidoppervlak en de huid effectief hydrateert en beschermt. Fitoestrogenen uit klaver en luzerne verbeteren de elasticiteit van de bloedvaten, versterken het immuunsysteem van de huid en stimuleren de celvernieuwing van de opperhuid. Deze balsem heeft een gunstig effect op de vermoeide en rijpere huid, verbetert de elasticiteit en maakt de huid glad.

Actie:
Voorkomt overmatige verdamping van vocht uit het huidoppervlak
Verbetert de hydratatie van de huid
Vermindert de verschijning van vroegtijdige veroudering

Ingrediënten:
Basis emulsie, gedemineraliseerd water, Druifolie , natriumhyaluronaat, klaver extract, alfalfa extract, Urea, vitamine E, Parfum, Cato

Toepassing:
Breng 's morgens (in de warme periode) en’ s avonds (in de koude) aan op een gereinigde, vochtige huid.

Houdbaarheid 1 jaar.

Prijs : € 32.00

Bestel nu

Multivitamine balsem 30 ml

Actieve bio-emulsie zorgt voor het herstel en regeneratie van de huid. Vitamine samenstelling van olijfolie en sesamzaad samen met β-caroteen, tocoferol en vitamine F («schoonheid vitamine"), neutraliseren vrije radicalen, herstellen de lipide barrière, versterken de haarvaten, ondersteunen de jeugd en de gezondheid van de huid.

Actie:
Vertraagt het proces van de huidveroudering
Stimuleert de celvernieuwing
Voorkomt droogheid en schilfering

Ingrediënten:
Emulsie basis, gedemineraliseerd water, olijfolie, sesamolie, vitamine F, Orange etherische olie, essentiële olie van ylang-ylang essentiële olie van mirre, patchouli essentiële olie, vitamine C, vitamine E, bèta-caroteen, Epofen

Toepassing:
Breng 's morgens en ’ s avonds aan op de gereinigde huid.

Prijs : € 32.00

Bestel nu

Enzym peeling met Papaïne 50 ml

Plantaardige Enzym Peeling met papaïne biedt zachte en diepe reiniging van de huid, verzacht en verheldert het oppervlak en stimuleert de celregeneratie. Het gebruik van de peeling verhoog toename van de effectiviteit van cosmetische nazorg. Innovatieve middel tegen vroegtijdige veroudering .

Fijn en diep reinigen van de huid
Activeert de verjonging van de huid
Uitlijnen van het reliëf

Ingrediënten:

Water, glycerine, Aristofleks, Papain Sharomiks Cato, EDTA, Parfum

Toepassing:
Breng 15-20 minuten aan op de gereinigde huid (de ogen vermijden), dan afspoelen met warm water. Gevoelige huid kan rood worden en beginnen tintelen , voor de duur niet meer dan 20 - 30 minuten na de procedure. Gebruik 1 keer per week. U kunt op elk moment van het jaar. Let op: de individuele gevoeligheid.

Prijs : € 24.00

Bestel nu